Gerda Verschueren

Beëdigd vertaler - Licentiaat

We zijn lid van de Belgische Kamer voor Vertalers, Tolken en Filologen en van de Beroepsvereniging Beëdigd Vertalers en Tolken.

Doelstelling: Met ruim 30 jaar vertaalervaring zijn we gespecialiseerd in beëdigde/gelegaliseerde en juridische vertalingen (vonnissen, arresten, allerlei contracten, akten, statuten, dagvaardingen, deurwaardersexploten, huwelijksakten echtscheidingsakten, aankoop/verkoopakten, diploma’s, immigraties, emigraties, adopties). Beëdigd vertaler - Licentiaat

Klanten: Onze klanten zijn zowel particulieren als notaris- en advocatenkantoren, gerechtsdeurwaarders, sector toerisme, stads-en gemeentebesturen en bedrijven. Alle beëdigde vertalingen worden digitaal ondertekend, met apostille (voor documenten bestemd voor het buitenland) volgens het Apostilleverdrag van Den Haag 1961.

Vakgebieden: Naast juridisch gerelateerde teksten verzorgen wij ook commerciële en redactionele vertalingen, creatief geïnspireerd. Altijd een correcte en sluitende offerte voor elke vertaalaanvraag. Respect voor deadlines is een prioriteit!

We zijn er om u te helpen met al uw vertaalwensen. Zorgvuldige aandacht en een uitstekende service bij elk project zijn onze streefdoelen. Neem contact met ons op voor professionele vertaaldiensten.